MR. Pitbull

Odolný plot s respektem
přejít do košíku položek: 0 ks v košíku: 0 Kč s DPH: 0 Kč

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

  • Veškeré údaje získané od návštěvníků stránek, jsou považovány za osobní a jsou chráněny podle zákona č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších dodatků a předpisů a předpisů (do 24. 5. 2018). Od 25. 5. 2018 se zpracování osobních údajů řídí Směrnicí Evropského parlamentu a Rady 95/46/ES ze dne 24. října 1995 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.
  • Provozovatel se zavazuje, že osobní údaje návštěvníků nebudou poskytnuty žádné třetí osobě.
  • Některé údaje o návštěvnících jsou automaticky shromažďovány v průběhu jejich návštěv pro statistické účely. Jedná se např. o IP adresu, operační systém, verzi prohlížeče a rozlišení obrazovky počítače. Tyto údaje jsou následně použity při vedení statistik a dalším vývoji internetových stránek www.mrpitbull.cz.
  • Některé části Internetových stránek používají pro identifikaci tzv. „Cookies“ souborů. „Cookies“ jsou malé textové soubory, které se ukládají na počítači návštěvníka. Tyto soubory využívá většinou daný server, jež má poté možnost identifikovat návštěvníka, který již stránky navštívil. Zároveň „Cookies“ umožňují sledovat jeho chování a následně lépe vyvíjet stránky www.mrpitbull.cz, nebo například lépe zaměřovat strukturu obsahu apod….
  • „Cookies“ nejsou programy, které by mohly způsobit škodu na počítači návštěvníka. Většina Internetových prohlížečů umožňuje zakázat používání „Cookies“. Stránky vyžadující „Cookies“ po neakceptování prohlížečem však nemusí vždy fungovat správně.